VIDEO. Cine este clujeanul care l-a enervat pe Cristiano Ronaldo. Reacția brutală a fotbalistului

Data publicării:
Untitled
Foto: captura YouTube

ziardecluj.ro spune povestea lui Călin, un tânăr din Cluj care a fost martor la victoria incredibilă a Realului, de sâmbătă, din finala Ligii Campionilor, dar și la gafele fenomenale ale portalului Loris Karius.

Untitled
Foto: captura YouTube

La finalul meciului, care s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Real Madrid, Călin, un tânăr din Cluj a avut șansa să ajungă chiar pe teren și să-l filmeze, cu ajutorul lui selfie stick pe Cristiano Ronaldo. După reacția pe care o are tânărul, este un vis pe care îl avea de mult timp.

Cu toate acestea, insistențele lui Călin, care a început să meargă cot la cot cu Ronaldo, l-au cam enervat pe fotbalist, care l-a împins cu un gest brutal.

Imaginile au fost postate pe YouTube cu titlul „Clujeanul care l-a enervat pe Cristiano Ronaldo”, iar ziardecluj.ro a aflat că numele tânărului este Călin.

„Ce a căutat clujeanul chiar pe teren, e alta poveste. V-o spunem în curând”, scriu cei de la ziardecluj.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri