România, al doilea eșec la Campionatul Mondial de handbal feminin. Meci decisiv cu Ungaria pentru calificarea în grupele principale

Data actualizării: Data publicării:
romania handbal feminin

Echipa națională de handbal a României a pierdut dramatic meciul contra reprezentativei similare a Muntenegrului, vineri, la Kunamoto, scor 26-27 (12-11), în penultima rundă din grupa C a Campionatului Mondial din Japonia, potrivit Mediafax.

Prima repriză dintre România și Muntenegru a fost una foarte echilibrată, cea mai mare diferență de scor fiind de două goluri. La pauză, tricolorele au intrat în avantaj, scor 12-11.

În partea secundă, România a început să se distanțeze, având chiar și un avantaj de patru goluri, scor 21-17. Au urmat apoi câteva minute foarte slabe ale tricolorelor, care au încasat șapte goluri consecutive. Până la final, România nu a reușit să mai egaleze, înregistrând al doilea eșec de la turneul final, scor 26-27, după cel cu Spania, din prima rundă.

Cristina Neagu, odihnită în meciul cu Kazahstan, a fost din nou la înălțime

Cristina Neagu, odihnită în meciul cu Kazahstan, de marți, a fost din nou la înălțime, reușind să înscrie de 11 ori. Următoarea cea mai bună marcatoare a României a fost Gabriela Perianu, cu patru reușite. De la Muntenegru s-a remarcat Jovanka Radicevic, care a punctat de șapte ori.

Ungaria a egalat România la puncte, calificarea urmând să se decidă vineri, în meciul direct. Echipa națională de handbal feminin a Ungariei a învins reprezentativa simiară a Senegalului, miercuri, la Yatsushiro, scor 30-20, în penultima rundă din grupa C a Campionatului Mondial. Astfel,

Clasamentul grupei C, cu o rundă rămasă de disputat:

1. Spania - 8 puncte
2. Muntenegru - 8 puncte
3. Ungaria - 4 puncte
4. România - 4 puncte
5. Senegal - 0 puncte
6. Kazahstan - 0 puncte

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri