România U21 a învins Malta la scor. Stoichiță, pe bancă în locul lui Mutu

Data publicării:
tricou romania nationala de fotbal
Tricoul naționalei de fotbal a României. Foto: FRF.ro

Echipa de fotbal Under-21 a României a învins selecţionata similară a Maltei cu scorul de 4-1 (4-0), marţi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Tricolorii” mici, conduși de pe margine de Mihai Stoichiță, au deschis scorul prin Mățan în minutul 17, după o acțiune personală a mijlocașului de la Viitorul. Zece minute mai târziu, Dennis Man a dus scorul la 2-0, după o acțiune semnată tot de Mățan, scrie digisport.ro.

Băluță și-a lăsat echipa în zece în minutul 34, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Elouni. În inferioritate numerică, România a dus scorul la 3-0 prin Ganea, care a șutat din prima după o pasă genială a lui Man.

România U21, sigură de locul doi în Grupa 8

Tot Man a reușit ”dubla” în minutul 40, dintr-un penalty obținut de Vlădoiu, stabilind scorul pauzei: 4-0 pentru România.

Atacantul FCSB-ului putea reuși ”tripla” în debutul reprizei secunde, dar nu a putut trimite pe poartă din alunecare o minge centrată de același Vlădoiu.

Maltezii au marcat golul de onoare prin Elouni, în minutul 51, după ce acesta a fost scăpat din marcaj de Chindriș. Zammit putea duce scorul la 4-2, dar a ratat execuția din poziție ideală.

Și Chindriș putea marca, dar reluarea sa cu capul a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților, iar România U21 - Malta U21 s-a terminat 4-1.

”Tricolorii” sunt siguri de locul doi în Grupa 8. Cu 19 puncte, oamenii lui Mutu sunt la nouă puncte distanță de Ucraina și la șase puncte de liderul Danemarca. Nordicii sunt calificați matematic la turneul final după victoria de astăzi, 2-1 cu Finlanda.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri