Accidentarea Mihaelei Buzărnescu, mai gravă decât se credea. Primul mesaj al sportivei, după diagnostic

Data publicării:
mihaela buzarnescu
Foto: Twitter/Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu are un ligament rupt și întindere la alte două ligamente, la glezna pe care și-a accidentat-o în primul tur de la Rogers Cup, în meciul disputat contra ucrainencei Elina Svitolina. 

mihaela buzarnescu
Foto: Twitter/Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a publicat un mesaj pe Twitter în care a confirmat că nu va putea participa la turneele de la Cincinnati și New Haven, dar că va rata și ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, din cauza accidentării. 

„Vestea bună: nu am niciun os rupt. Vestea proastă: un ligament rupt, întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi putea participa la US Open, dar voi face tot ce îmi stă în putere să mă recuperez până la turneul din Asia. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat și vă voi ține la curent”, a scris Mihaela Buzărnescu, alături de o imagine în care apare cu glezna bandajată, la un cabinet de recuperare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joi, tatăl Mihaelei Buzărnescu și medicul Pompiliu Popescu spuneau că speră ca accidentarea să nu fie una atât de gravă, iar sportiva să poată participa la US Open. Însă după un examen RMN, Buzărnescu a primit un diagnostic mai puțin optimist, care o va ține departe de teren mai mult decât spera. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri