Emil Boc o apără pe Simona Halep: „E și ea om, înțelegeți? Nu toate meciurile poți să le câștigi”

Data actualizării: Data publicării:
Miami Open 2018 - Day 4
KEY BISCAYNE, FL - MARCH 22: Simona Halep of Romania throws her racquet in frustration against Oceane Dodin of France in their second round match during the Miami Open Presented by Itau at Crandon Park Tennis Center on March 22, 2018 in Key Biscayne, Florida. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Simona Halep este apărată în faţa criticilor de primarul din Cluj-Napoca. După ce a fost învinsă la Miami de Karolina Pliskova şi a ratat şansa de a reveni în poziţia de lider mondial WTA, Emil Boc, un mare fan al sportivei, a declarat că o felicită pe Simona pentru accederea pe locul 2 mondial din nou!

„Toți tragem în Simona, e și ea om, înțelegeți? Ține steagul României de atâția amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii, a fost numărul unu mondial timp de un an de zile”, a spus Emil Boc.

„Nu e ușor să mergi în toate colțurile lumii și să reprezinți România, eu cred că merită aplauzele și mulțumirile noastre. Nu toate meciurile poți să le câștigi”, a adăugat  spune edilul din Cluj-Napoca pentru monitorulcj.ro.

După înfrângerea de la Miami, cea mai bună jucătoare din România a fost criticată de fani, mai ales pentru că reuşeşte rar să-şi învingă adversarele din top 10 mondial şi că se impune mai mult în faţa celor mai slab cotate.

Citește și Ce nu a funcționat? CTP explică „povestea” meciului Simona Halep - Karolina Pliskova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri