Gest superb al lui Darren Cahill. Clipul cu Simona Halep pe care l-a postat pe Twitter. VIDEO

Data publicării:
Simona Halep pe un teren de tenis din Melbourne, alături de echipa ei
Foto: captura Twitter

Simona Halep nu va ajunge nici la Turneul Campioanelor, din păcate, fiind diagnosticată în urmă cu aproximativ două săptămâni cu hernie de disc. Jucătoarea noastră are însă motve de bucurie anul acesta. Și încă din plin, mai ales după ce a aflat la începutul săptămânii că are locul 1 în topul WTA asigurat până la sfârșitul anului.

Simona Halep
Foto: captura Twitter

Simona Halep și-a împlinit anul acesta și cel mai mare vis al carierei: a câștigat primul turneu de Mare Șlem. Și nu oriunde, ci chiar la Paris, un loc special în inima lui Halep - românca a câștigat aici și la junioare.

Asta după un început fabulos de an, în care i-a impresionat pe australieni cu ambiția și forța ei interioară. Mulți o dau câștigătoarea de drept a turneului, chiar dacă, din păcate, a pierdut marea finală în fața danezei Caroline Wozniacki.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În aceste condiții nu este o întâmplare ca jucătoarea noastră a terminat anul pe locul 1 în topul WTA. Iar Darren Cahill a postat un clip prin care celebrează momentele frumoase de anul acesta alături de jucătoarea româncă și o felicită pentru performanțe.

„Felicitări pentru că ți-ai asigurat locul 1 până la sfârșitul anului, Simona Halep! Și asta doar cu 15 turnee jucate. O performanță, jucătoare și, cel mai important, persoană incredibile! Acest video este o dedicație din partea întregii echipe. Îți mulțumim pentru ne-ai strâns alături de tine”, a spus Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri