Pliskova: Cred că Halep putea juca mai bine în setul al doilea

Data publicării:
Simona Halep Karolina Pliskova
Foto: Guliver/Getty Images

Karolina Pliskova a declarat, după ce a învins-o pe Simona Halep, că jucătoarea română ar fi putut evolua mai bine în setul al doilea, dar a fost probabil frustrată de faptul că a pierdut primul set, după ce a condus cu 5-3.

Miami Open 2019 - Day 11
Karolina Pliskova a învins-o pe Simona Halep în semifinalele de la Miami Open 2019. Foto: Guliver/Getty Images

"Cred că am jucat extraordinar în setul al doilea. Bineînţeles, cred că Halep putea juca un pic mai bine. Poate a fost frustrată de primul set, când lucrurile nu au mers cum şi-a dorit. Am dat câteva lovituri bune şi s-a schimbat cursul după pauză. Sunt bucuroasă de nivelul meu", a declarat Pliskova, potrivit site-ului WTA, citează News.ro.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova (Cehia), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, în semifinalele Miami Open. Partida a fost întreruptă de ploaie de două ori, o dată la scorul de 3-3, aproxiamtiv o oră, şi a doua oară la 5-7, 0-5, circa 70 de minute. În urma acestui eşec, Halep a ratat ocazia de a reveni pe locul I WTA. Ea va urca totuşi de pe locul 3 pe locul 2, în clasamentul ce va fi publicat luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri