Sari la conținut

Programul zilei de marţi de la Roland Garros. Când joacă Niculescu şi Cîrstea

 Foto: Gulliver/GettyImages

Cîrstea, jucătoare venită din calificări, se va duela pentru un loc în runda a doua cu Elina Svitolina (20 WTA). Prima întâlnire directă dintre cele două se va disputa pe Terenul 4, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României).

Niculescu va juca, tot după ora 17:30, contra Paulinei Parmentier (88 WTA), în ultima partidă de pe Terenul 3. Aceasta va fi a opta întâlnire directă dintre cele două sportive, Monica având un avantaj consistent, 5-2.

Irina Begu a fost a treia sportivă din România, care a jucat luni, în primul tur de la Roland Garros. După victoria Simonei Halep (6-2, 6-0 cu Nao Hibino) şi eşecul Alexandrei Dulgheru (1-6, 3-6 cu Yanina Wickmayer), ocupanta locului 28 WTA a ajuns în runda a doua a turneului de la Paris, după 5-7, 6-1, 6-3, cu Bethanie Mattek-Sands.


Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de 5 ani, vor putea fi urmarite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.