Sari la conținut

Roland Garros. Simona Halep, învinsă de Samantha Stosur

 

Foto: Gulliver/GettyImages


Actualizare 16.53. Simona Halep a pierdut în fața Samanthei Stosur. Scorul a fost 7-6, 6-3 în favoarea sportivei din Australia.

Actualizare 16.48. După ce a fost condusă cu două game-uri, Simona reduce din diferență. 4-3 pentru Stosur în al doilea set.

Actualizare 16:35. Partida dintre Simona Halep și Samantha Stosur a fost reluată. Stosur conduce cu 3-2 în al doilea set.

Actualizare 15:00. Organizatorii au anunţat că nu sunt şanse ca meciurile să fie reluate mai devreme de ora 16:00.

Actualizare 13:50. Partida dintre Simona Halep și Samantha Stosur a fost suspendată din nou, după ce a reînceput să plouă, la scorul de 6-7 (0-7), 2-3.

Actualizare 13:28. Simona Halep a pierdut fără drept de apel tie-break-ul, scor 0-7, şi primul set al meciului. 

Actualizare 13:10. Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur a fost reluat, de la scorul de 5-3 pentru româncă.

Actualizare 12:50. Ploaia s-a oprit la Paris. Prelatele au fost scoase de pe terenuri, iar primele meciuri ale zilei la Roland Garros vor începe în curând. Partida Simonei Halep cu Samantha Stosur se va relua de la scorul de 5-3.


Actualizare 12:30. Plouă în continuare, așa că nicio partidă de la Roland Garros nu a început la ora 12:30. Deocamdată organizatorii nu au făcut un anunț oficial.

Actualizare 12:00. Organizatorii au anunţat că niciun meci nu va începe înainte de ora 12:30, ora României, din cauza ploii.


La această oră la Paris se înregistrează 13 grade Celsius şi plouă, astfel că sunt şanse ca meciurile de azi să fie, din nou, amânate.

Întreruptă duminică seară din cauza ploii, partida româncei cu australianca Samantha Stosur, din optimile turneului parizian, nu s-a putut juca nici ieri, când condiţiile meteo nefavorabile au împiedicat disputarea vreunui meci.

Meciul dintre Halep şi Stosur este primul programat pe terenul 1, al treilea de la Roland Garros. David Goffin - Ernests Gulbis şi Kiki Bertens - Madison Keys sunt partidele programate pe respectivul teren după jocul româncei. 

Meciul din optimile de la Roland Garros a fost întrerupt duminică seară, la scorul de 5-3 pentru sportiva noastră, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.