România - Franța Fed Cup 2019. Simona Halep: Sunt aptă sută la sută. Abia aștept să joc

Data actualizării: Data publicării:
simona halep cu barbia in palma
Foto: Shutterstock

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de la Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi este „pusă pe treabă”, astfel că îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen.

simona halep

 

„Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă pentru că sunt aptă sută la sută. Îmi place atmosfera, îmi place orașul și abia aștept să joc. Terenul e un pic diferit, dar trebuie să intru și să-mi fac treaba.

Nu putem să comparăm cu suprafața de la Stuttgart. La Stuttgart e cu totul alt teren. Aici e o zgură adevărată, nu pot face comparații. Aici este un altfel de loc.

Am emoții, trebuie să recunosc, dar e normal și este bine. Sunt destul de concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig cele două puncte, dar am incredere și în fete. Sunt pregătite, sunt încrezătoare. Nu contează scorul, contează doar să câștigăm”, a spus Simona, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Așii Tenisului.

Simona Halep va debuta împotriva Kristinei Mladenovic. Meciul va fi primul de sâmbătă și se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1. 

„Nu m-a surprins că a fost aleasă Mladenovic. Am discutat despre asta în cadrul echipei și ne gândeam că așa se va întâmpla. Va fi un meci dificil față de acea finală de la Madrid. La Fed Cup e altceva decât în circuit. O să fie un meci greu”, a mai spus Simona.

Mihaela Buzărnescu este a doua rachetă a României pentru duelul cu Franța. ”E o decizie bună alegerea Mihaelei Buzărnescu. Jocul Mihaelei este pregătit pentru Garcia. M-am antrenat foarte bine, am muncit din greu. Vine sezonul de zgură și e multă muncă. Nu am niciun fel de accidentare, mă simt bine și vom vedea ce va fi mâine pe teren”, a încheiat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri