Sari la conținut
News Alert

Simona Halep: Coco Vandeweghe a jucat mai bine decât mine

Simona Halep a declarat, vineri, după ce a fost eliminată în sferturi la Stuttgart, de Coco Vandeweghe, că americanca s-a impus deoarece a jucat mai bine şi a fost puternică pe tot parcursul confruntării.

2017 French Open - Day Fourteen

Foto: Gulliver/Getty Images

“Coco a servit foarte bine şi după de a făcut break în primul set eu am picat puţin, nu simţeam ritmul, nu simţeam jocul, am ratat puţin cam mult. Ea a fost foarte puternică astăzi. Totul s-a petrecut foarte rapid. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că a servit foarte bine, iar serviciul meu a fost puţin slab. Cheia a fost că ea a rămas puternică pe tot parcursul meciului şi de aceea a câştigat. A jucat mai bine decât mine, a servit mai bine şi de aceea meciul s-a încheiat astfel”, a spus Halep, citată de News.ro, adăugând că încă are dureri la picior şi că i-a fost greu să se mişte cum îşi dorea, şi din cauza terenului.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-1, de jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 16 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

În ziua în care Halep a pierdut în sferturi la Stuttgart, principala contracandidată la fotoliul de lider WTA, Caroline Wozniacki, a părăsit şi ea competiţia de la Istanbul. Daneza a acuzat o accidentare, înainte de setul decisiv, şi a abandonat.

Pe aceeași temă