Sari la conținut
News Alert

Simona Halep critică atitudinea lui Ilie Năstase la Fed Cup: "Nu mi-a plăcut felul în care a vorbit"

Simona Halep a criticat atitudinea lui Ilie Năstase de sâmbătă, la meciul disputat de jucătoarele românce contra celor din Marea Britanie.

halep

Sportiva a afirmat la turneul WTA de la Stuttgart că nu îl poate apăra pe fostul tenismen și că nu poate fi de acord cu injuriile adresate Johannei Konta și Annei Keothavong.

"Ce a făcut este greșit, în opinia mea. Nu mi-a plăcut felul în care a vorbit și nu pot accepta acest lucru. Nu îl pot apăra, cum i-a tratat pe oameni nu a fost frumos", a declarat Simona Halep.

Ea a mai adăugat și că nu i s-ar fi părut potrivit să discute cu Năstase despre comportamentul său: "Nu sunt acolo să îi spun cum să se poarte".

Halep a încheiat discuția vorbind despre jocul său și ce obiective a stabilit împreună cu antrenorul ei: "Cred că toată lumea a văzut ce atitudine negativă am avut la Miami. Nu este OK pentru mine. Este greșit să gândești atât de negativ și acest lucru m-a tras în spate. Am stat de vorbă cu Darren după meci și mi-a spus că trebuie să mă schimb. El era puțin supărat, apoi am decis să îmi limpezesc gândurile, să văd ce am făcut greșit și cum pot să devin mai puternică și pozitivă pe teren".