Striblea: Simona este un om foarte de treabă chiar şi faţă de manifestarea care trebuia să fie în altă parte

Data actualizării: Data publicării:
halep arena

Simona este un om foarte de treabă, faţă de ce i s-a întâmplat în ultimii ani şi faţă de manifestarea care trebuia să fie în altă parte, a comentat la Digi24 jurnalistul Cătălin Striblea momentul de pe Arena Naţională.

„Poate dacă manifestarea ar fi fost în centru, s-ar fi adunat mai multă lume. Simona e un om foarte de treabă, e conceptul american the girl next door. Nu crâncneşte, acceptă lucrurile cu uşurinţă. targeturile ei sunt altele.

Cristina Neagu, tot o mare campioană, e de altă factură, e dintr-o bucată. A zis: Poftim? Fata asta să datoreze ceva României? Alo, invers!”, a spus la Digi24 Cătălin Striblea.

Jurnalistul a subliniat că Simona ar trebui considerată un model nu numai pentru copii, ci şi pentru adulţi.

„Îmi place că e lume acolo, pe Arena Naţională, sunt foarte mulţi copii. Lumea vine să vadă un model real, oamenii ăştia au o dragoste de dăruit.

Ce învaţă copiii ăşstia: că, cu muncă poţi ajunge, cu disperare, unde a ajuns fata asta. Cred că ea e un model nu numai pentru copii, de ce nu ar fi Simona un model şi pentru oamenii mari? Ea e un geniu obişnuit, nu are niciuna din excentricităţile unui geniu, e genială, dar e o tânără muncitoare”, a adăugat Striblea.

Citiți și: Cătălin Striblea: Doamna Firea trebuia să se abțină, să aibă rezervă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri