Turneul de la Roma. Halep: Mă aştept la o partidă grea

Data publicării:
2017.04.23_GC_Halep vs Konta-71989 inquam george calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, a spus astăzi, după ce a ajuns în sferturile de finală la turneul de la Roma, că se simte foarte bine la competiţia din capitala Italiei. Pe de altă parte, sportiva spune că partida cu Anett Kontaveit va fi dificilă, mai ales că nu ştie cum joacă estona pe zgură, informează wtatennis.com, citat de News.ro.

2017.04.23_GC_Halep vs Konta-71989 inquam george calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Mă simt minunat. Simt jocul, mă simt puternică pe teren, picioarele sunt puternice, sunt bine mental, deci a fost bine azi. Cred că totul ţine de încredere, simt fiecare lovitură, fiecare minge. Nu contează unde sunt pe teren. Doar mă simt bine şi am încredere că pot returna foarte bine. Mă bucur că în setul trei am putut reveni fix la ce am făcut în primul şi a mers foarte bine”, a spus Halep după meciul cu Anastasia Pavliucenkova.

Halep a jucat cu adversara din sferturi, Anett Kontaveit, în turul trei la Miami, unde s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-0.

Am jucat la Miami împotriva ei. Nu a fost uşor, a fost un meci dificil. Dar am fost puternică atunci. Nu ştiu cum joacă pe zgură. Poate o voi urmări puţin. Suntem în sferturi şi toată lumea trebuie să joace un tenis bun. Mă aştept la o partidă grea mâine, dar cred că am şansa mea, deşi nu ştiu cum joacă pe zgură”, a adăugat Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, favorită 12 şi locul 17 WTA, scor 6-1, 4-6, 6-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

În sferturi, Halep va juca în compania sportivei estone Anett Kontaveit, venită din calificări şi locul 68 mondial, care în turul doi a trecut de numărul 1 mondial, Angelique Kerber, iar în optimi de Mirjana Lucic-Barroni.

Halep şi Kontaveitt s-au mai întâlnit o singură dată, în acest an, în turul trei la Miami, când românca s-a impus, scor 6-3, 6-0.

Pentru calificarea în sferturi la Roma, Halep va primi 190 puncte WTA şi un cec în valoare de 53.055 de euro.

Anul trecut, Simona Halep a fost învinsă în turul doi la Roma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri