Wozniacki şi Radwanska, jignite pentru că s-au opus unui wild card pentru Șarapova

Data publicării:
sarapova
Foto: Guliver/GettyImages

Max Eisenbud, agentul Mariei Şarapova, a fost avertizat de WTA pentru că a spus despre Agnieszka Radwanska şi Caroline Wozniacki că sunt ziliere, după ce acestea au criticat wild card-urile primite de jucătoarea rusă, informează Daily Mail.

sarapova

Eisenbud consideră că Radwanska şi Wozniacki nu vor ca Şarapova să primească un wild card la Roland Garros pentru ca ele să îşi sporească şansele de a câştiga un Grand Slam în carieră. 

„Toate aceste «ziliere» ca Radwanska şi Wozniacki, care nu au câştigat niciodată un Grand Slam şi au fost depăşite de noua generaţie... Ele sunt deştepte să încerce să o ţină pe Maria departe de Paris. Serena nu, Maria nu, Vika (n.r. - Azarenka) nu, Petra (Kvitova) nu, e ultima lor şansă să câştige un Grand Slam, a declarat Eisenbud.

Aceste afirmaţii au fost considerate ca fiind surprinzătoare, ţinând cont că Eisenbud lucrează pentru IMG, iar compania de marketing sportiv o reprezintă şi pe Radwanska, nu numai pe Şarapova.

Maria Şarapova, fostă numărul 1 mondial, dar fără clasament acum, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, miercuri, prima zi după expirarea suspendării primite la începutul anului trecut pentru folosirea de substanţe interzise. După ce a primit un wild card la competiţia germană, ea a fost invitată şi la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, şi la cel de la Roma.

Organziatorii French Open vor anunţa, la 16 mai, dacă o vor invita pe rusoaică la Roland Garros.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri