Un fotbalist de 19 ani, din Anglia, dependent de droguri și jocuri de noroc, s-a sinucis. Mesajul tulburător lăsat părinților

Data actualizării: Data publicării:
brad
FOTO: justgiving.com

Un tânăr fotbalist care era dependent de droguri și jocuri de noroc s-a sinucis.

Bradley Whittle, 19 ani, le-a lăsat părinților săi un mesaj voce cutremurător, în care le spune: „ne vedem dincolo”, potrivit Metro.

Bradley, care juca la Charnock Richard Football Club, echipă care face parte dintr-o ligă inferioară din Anglia, era dependent de droguri și avea datorii mari din cauza jocurilor de noroc.

Tânărul devenise despresiv, lua medicamente în acest sens, dar avea tendințe suicidale și a mai încercat să își pună capăt zilelor în urma cu câteva luni. Atunci, părinții ar fi vrut să fie internat într-un spital de specialitate, însă medicii au fost de părere că poate primi asistența necesară de acasă.

Dianne, mama fotbalistului, a declarat în cadrul audierilor: „Braley a avut o copilărie normală și fericită. Era un fotbalist talentat, la școală a avut rezultate deosebite și avea o viață socială bună, un cerc de buni prieteni. La începutul anului 2018 am aflat că avea dificultăți financiare din cauza consumului de droguri și a jocurilor de noroc. Apoi a început o relație care l-a distrus, la începutul lui 2019. A început să vorbeasă despre sinucidere. A luat antidepresive, însă nu l-au ajutat”.

Tânărul s-a sinucis la mijlocul anului trecut, iar acum cazul este anchetat pentru a se stabili dacă a primit ajutorul de care avea nevoie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri