Video Tânărul care a agresat sexual o fată și a aruncat-o din autobuz într-o stație a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
gaze
Sursa foto: captură video IPJ Argeș

ACTUALIZARE Un tânăr de 26 de ani care era căutat de poliţişti după ce a agresat sexual o tânără, într-o staţie din Piteşti, iar apoi a împins-o dintr-un autobuz a fost arestat preventiv. El se prezentase la Poliţie după ce au fost făcute publice imaginile surprinse, anchetatorii cerând sprijinul populaţiei.

El a fost reţinut pentru comiterea, în stare de recidivă, a infracţiunilor de agresiune sexuală, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială

Tânărul care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz s-a predat vineri seară, după ce poliția din Pitești a făcut publice imaginile agresiunii, pentru a-l găsi.

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres. 

Tânărul s-a prezentat vineri seara pentru a fi audiat, după ce poliţiştii făcuseră anterior publice imagini cu incidentul produs în luna ianuarie.

„Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie”, anunţaseră reprezentanţii IPJ Argeş.

Suspectul, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri