Trei oameni au murit striviți după ce planşeul unei ferme s-a prăbuşit peste ei, într-o comună din Bacău

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
FOTO: Shutterstock

Trei persoane au murit după ce planşeul unei ferme agricole s-a prăbuşit, joi, peste ele, în localitatea Stănişeşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

ACTUALIZARE 11.35. Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Bacău au declarat că primele date arată că plafonul construcţiei s-a prăbuşit din cauza greutăţii porumbului depozitat, scrie News.ro. Victimele sunt trei bărbaţi de 47, 48, respectiv 57 de ani.

În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Știre inițială: La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Ajunse în teren, echipajele operative au acţionat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături. Acestea au fost extrase succesiv, în stare de inconştienţă, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cele trei victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii au deschis o anchetă sub coordonarea procurorului criminalist în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri