Un bărbat a murit cuprins de flăcări, după ce a dat foc vegetaţiei uscate de lângă casă

Data publicării:
pompierii smurd
FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 78 de ani a decedat, marţi după-amiază, după ce a dat foc vegetaţiei uscate din apropierea locuinţei sale din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj, şi a fost cuprins de flăcări.

Potrivit ISU Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată pe raza localităţii Şimnicu de Sus, la intervenţie participând forţe şi mijloace din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, dar şi personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

La sosirea forţelor la locul intervenţiei incendiul era lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, iar în urma incendiului a fost găsit decedat bărbatul de 78 de ani, scrie Agerpres.

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Melineşti au stabilit că bărbatul de 78 de ani ar fi dat foc vegetaţiei uscate din apropierea locuinţei sale, fiind cuprins de flăcări şi, din nefericire, a fost găsit decedat, după cum a precizat IPJ Dolj.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, trupul neînsufleţit al bărbatului fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri