Un bărbat cu handicap locomotor a căzut de la etajul 7. Familia spune că a fost un accident, după ce s-ar fi aplecat pe fereastră

Data publicării:
ambulanta
Foto: Shutterstock

Un bărbat cu handicap locomotor din Arad a decedat, luni dimineaţă, după ce a căzut de la etajul 7 al locuinţei sale, familia considerând că a fost un accident, pentru că victima s-ar fi aplecat prea mult peste pervazul ferestrei.

Incidentul a avut loc în cartierul Aurel Vlaicu, la un bloc turn, iar la faţa locului au intervenit pompierii din municipiu.

"La sosirea echipajelor operative, persoana, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, nu prezenta semne vitale, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Cazul a rămas în atenţia organelor abilitate pentru cercetări ulterioare", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Agerpres.

Poliţiştii arădeni fac cercetări, iar familia victimei a declarat că bărbatul suferea de un handicap locomotor şi s-ar fi aplecat prea mult pe pervazul ferestrei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri