Un bărbat de 33 ani a murit după ce s-a izbit cu scuterul de un pod de cale ferată. Nu avea permis de conducere pentru nicio categorie

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 33 de ani din comuna Măgura Ilvei şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce s-a izbit cu scuterul pe care îl conducea de stâlpul unui pod de cale ferată, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu era înregistrat. Accidentul s-a produs în jurul orei 17,30.

"În această după-amiază, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident semnalat pe Drumul Judeţean 172D, în Măgura Ilvei. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un moped, a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al unui pod de cale ferată. În urma accidentului, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului. Verificările poliţiştilor au indicat faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi mopedul implicat în eveniment nu este înregistrat sau înmatriculat", a transmis IPJ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite cauza şi modalitatea producerii accidentului rutier.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri