Un bărbat din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, după ce a sunat la 112 să anunțe că iubita lui a murit

Data publicării:
ambulanta smurd
Un bărbat de 74 de ani a sunat la 112 și a spus că și-a găsit iubita moartă într-un apartament din Cluj-Napoca. Ulterior, a fost arestat preventiv

Un bărbat din Cluj-Napoca a ajuns după gratii, după ce a sunat la 112 să anunțe că iubita lui a murit. Individul le-a spus polițiștilor că și-a gasit concubina moartă în casă, într-o baltă de sânge. Deși, inițial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza unei morți accidentale, ca urmare a unei căzături sau a unui AVC, ulterior au decis să-l aresteze pe bărbat pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, scrie Știri de Cluj.

Apelul la 112 a fost dat vineri, 1 septembrie 2023, în jurul orei 08:50. Un bărbat de 74 de ani anunța că și-a găsit iubita moartă într-un apartament din Cluj-Napoca.

Femeia de 51 de ani era într-o baltă de sânge, cu urme de violență vizibile pe corp. Însă, potrivit surselor Știri de Cluj, rănile femeii erau de câteva zile, nu din momentul incidentului.

Anchetatorii au aflat că cei doi obișnuiau să consume alcool, dar și că, de-a lungul timpului, ar fi avut mai multe conflicte soldate cu violență fizică.

Deși, inițial, s-a luat în calcul ipoteza unei morți accidentale (este posibil ca femeia să fi căzut și să se fi lovit la cap sau să fi suferit un anevrism vascular cerebral), ulterior, pe numele bărbatului a fost emisă o hotărâre de arestare preventivă. Individul de 74 de ani este cercetat penal pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv”, a transmis Tribunalul Cluj pentru sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri