Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști, după un șir lung de infracțiuni comise în trafic. Toate, în doar câteva minute

Data actualizării: Data publicării:
barbat conduce masina
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Cluj a ajuns după gratii pentru o serie de infracțiuni comise, în lanț, în trafic. Individul, care nu deține permis de conducere și care era la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false, nu a oprit pentru un control în trafic, ba chiar l-a lovit cu mașina pe unul dintre agenții de poliție și a fugit apoi de la locul accidentului, scrie Monitorulcj.ro.

Totul s-a întamplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:30, în localitatea Cătina, din județul Cluj. A fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, însă nu a oprit. În încercarea de a scăpa de filtrul rutier, șoferul l-a atins cu mașina pe unul dintre agenți.

"Acesta ar fi acroșat cu oglinda un alt agent de poliție aflat în filtrul rutier, rănindu-l, ulterior părăsind locul accidentului", transmite IPJ Cluj pentru sursa citată.

Verificările polițiștilor i-au condus, câteva zile mai târziu, la un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, ce nu deține permis de conducere. În plus, mașina la volanul căreia se afla în acea noapte avea montate numere de înmatriculare false, spun polițiștii.

Bărbatul a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla. Este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri