Un bărbat din Satu Mare riscă pedeapsă cu închisoarea pentru că a furat 5 ciocolate dintr-un magazin alimentar

Data publicării:
maini de barbat care rup dintr-o ciocolata
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Satu Mare riscă să ajungă după gratii, după ce a furat 5 ciocolate dintr-un magazin alimentar. "Clientul" a fost prins în flagrant de una dintre angajate, chiar în momentul în care încerca să ascundă dulciurile în valoare de 26 de lei. Individul, care este recidivist, a fost trimis în judecată, scrie PortalSM.

Incidentul a avut loc în 13 martie 2023, în jurul orei 20:30, într-un magazin alimentar din Satu Mare. Bărbatul s-a apropiat de raftul cu dulciuri și, după ce a studiat oferta, a luat de pe raft 5 ciocolate, pe care le-a ascuns în buzunarul interior al hainei.

A crezut că va scăpa neprins și a dat să iasă din magazin, însă o angajată l-a văzut și i-a cerut să înapoieze dulciurile furate. Mai mult, femeia a alertat poliția, care a deschis un dosar penal.

Individul a înapoiat cele 5 ciocolate, în valoare de 26 de lei, dar de dosarul penal tot nu a scăpat. Recent, scrie PortalSM, a fost trimis în judecată și, pentru că este recidivist, riscă să primească o pedeapsă cu închisoare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri