Un bărbat din Ucraina a fost salvat din munți, la granița cu România. Mai mulți turiști polonezi au participat la căutări

Data publicării:
salvamont maramures
Sursa foto: Facebook / Salvamont Maramureș

Misiune amplă de căutare, joi după-amiaza, în Maramureș, pentru găsirea unui bărbat din Ucraina rătăcit în munți. Apelul la 112 a fost dat de o altă persoană, care nu a putut oferi detalii despre locul în care se afla ucraineanul. La căutări au participat și mai mulți turiști polonezi, care se aflau cu motocicletele în zonă, scrie News.ro. După câteva zeci de minute, polițiștii de frontieră din Ucraina l-au găsit pe bărbat.

Apelul la 112 a fost dat joi după-amiaza și anunța prezența unui bărbat ucrainean în Munții Maramureșului, fără a avea detalii despre locul în care s-ar putea afla acesta.

Imediat, polițiștii de frontieră și salvamontiștii români au pornit în căutarea lui. Lor li s-au alăturat și mai mulți turiști polonezi, care se aflau cu motocicletele în zonă și care au putut verifica mai ușor terenul și așa greu accesibil.

După zeci de minute de căutări, bărbatul a fost identificat și recuperat de polițiștii de frontieră ucraineni, acesta fiind găsit pe teritoriul statului vecin.

Citește și: Bărbații din Ucraina care fug de război în România. "Nu sunt văzut doar ca un dezertor, ci și ca trădător"

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri