Un polițist a fost lovit cu mașina de traficanți de droguri, în Covasna. Trei persoane au fost arestate

Data publicării:
politia
Foto: Captură video

Un polițist a fost călcat cu mașina de traficanții de droguri. S-a întâmplat la Covasna după ce ofițerii antidrog încercau să îi prindă pe dealeri în timp vindeau stupefiantele.

Trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile, pentru prinderea acestora poliţiştii covăsneni fiind nevoiţi să tragă focuri de armă, informează Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate de Agerpres, cele trei persoane au fost depistate în flagrant delict în timp ce se deplasau cu un autoturism în oraşul Târgu Secuiesc, la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 40 de grame de canabis contra sumei de 1.800 de lei. Şoferul maşinii ar fi refuzat să oprească la semnalul Poliţiei şi l-ar fi accidentat intenţionat pe unul dintre poliţişti, echipajele de intervenţie fiind nevoite să tragă focuri de armă.

"Una dintre persoanele cercetate ar fi deţinut, tot în scop de comercializare, 5 grame de canabis, iar, la momentul intervenţiei poliţiştilor, aceasta, aflată la volan, l-ar fi accidentat cu intenţie pe unul dintre poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna. În pofida somaţiilor, acesta ar fi accelerat, poliţiştii utilizând armamentul din dotare şi executând foc asupra pneurilor autovehiculului. Persoana cercetată, aflată în postura de conducător auto, a fost testată cu dispozitivul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, aceasta a fost condusă la o unitate medicală din municipiul Sfântu Gheorghe, unde i-au fost recoltate probe biologice", se arată într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri