Un român care venea din Spania a rămas fără 200.000 de euro după ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Data actualizării: Data publicării:
bani confiscati
Foto: Facebook/Poliţia de Frontieră Română

Poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, sâmbătă, în bagajul de cală al unui român, suma de 205.000 euro pe care acesta a încercat să o introducă ilegal în ţară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, pe 1 martie, în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon - Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

La un control amănunţit, în interiorul bagajului de cală al bărbatului au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma de 205.000 euro.

Deoarece nu a putut justifica suma de bani şi existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activităţi infracţionale, valuta a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, precizează sursa citată.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri