Galerie Foto Un rucsac uitat de un călător în apropierea autogării a pus pe jar autoritățile din Deva. Ce se afla în bagajul considerat suspect

Data publicării:
colaj rucsac suspect deva
Un apel la 112 a anunțat prezența unui rucsac suspect în apropierea Autogării Deva. Imediat s-a dat alerta. Sursa colaj foto: PressAlert

Un rucsac lăsat, la întâmplare, în apropierea autogării a pus pe jar autoritățile din Deva. După ce au fost alertați prin 112 de un localnic despre prezența bagajului suspect, oamenii legii au împrejmuit zona și au făcut verificări. Din fericire, a fost doar o alertă falsă: în rucsacul pierdut, cel mai probabil, de un călător se aflau doar lucruri personale, scrie PressAlert.

Apelul la 112 a fost dat joi, în jurul orei 15:20. Un localnic a semnalat prezența unui rucsac suspect, în apropierea Autogării Deva.

"În cel mai scurt timp, autoritățile au restricționat traficul în zonă, la fața locului acţionând polițiști din cadrul mai multor structuri ale Poliției Municipiului Deva, dar și jandarmi și pompieri. De asemenea, la fața locului au intervenit ofițerii SRI – Brigada Specială Pirotehnică, pentru a verifica obiectul suspect și a stabili dacă reprezintă vreun risc pentru populație", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

În momentul în care au deschis rucsacul, pirotehniștii au găsit în interior câteva obiecte de uz personal, cel mai probabil uitate de un călător.

"Poliția Municipiului Deva continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cui aparține rucsacul și circumstanțele în care a ajuns în zona respectivă", mai transmite IPJ Hunedoara.

Sursa foto: PressAlert
Sursa foto: PressAlert

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri