Un tânăr de 29 de ani şi un copil de 8 luni au murit într-un accident produs în județul Sibiu. O fată de 17 ani a fost grav rănită

Data publicării:
accident
În urma accidentului, șoferul şi un pasager, un copil în vârstă de 8 luni, au murit. Foto: IPJ Sibiu

Un bărbat de 29 de ani şi un copil de 8 luni au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un accident rutier în judeţul Sibiu. O tânără de 17 ani a fost grav rănită.

”La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş. Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Şeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat”, a anunţat Poliţia Sibiu, citată de News.ro.

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, șoferul şi un pasager, un copil în vârstă de 8 luni, au murit. De asemenea, o pasageră, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copşa Mică, a fost grav rănită.

”În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri