Un tânăr din Brașov ar fi fost tăiat cu o macetă, după o ceartă izbucnită de la un loc de parcare. Agresorul a fost reținut

Data publicării:
barbat nervos la volan
Credit foto: Guliver/Getty Images

Incident șocant, marți seara, într-un cartier din Brașov. Un bărbat de 22 de ani ar fi fost tăiat cu o macetă de un individ, după o ceartă izbucnită de la un loc de parcare, pe care tânărul îl ocupase fără drept. Agresorul, scrie Brașov.net, a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de tentivă de omor.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 19:00, pe strada Lânii, din Brașov. Scandalul, scrie sursa citată, ar fi pornit de la un loc de parcare ocupat abuziv de tânăr.

Un bărbat de 31 de ani, martor la cearta dintre cei doi șoferi, ar fi intervenit, în încercarea de a calma spiritele. Tensiunile au degenerat, însă, astfel că agresorul l-ar fi atacat pe tânărul de 22 de ani cu o macetă și l-a rănit. 

Martorii au sunat la 112 și, în scurt timp, la locul solicitării au fost trimise echipaje de medici și poliție. Din cauza rănilor suferite, tânărul a fost transportat de urgență la spital.

Agresorul, în schimb, a fost ridicat de polițiști și a fost dus la audieri. Câteva ore mai târziu, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de tentativă de omor și riscă să-și petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri