Un traficant de droguri de mare risc a fost prins la Turda. Bărbatul a încercat să scape, dar a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
traficant turda
Sursa foto: Poliția Română

Un bărbat din Turda este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, după ce în locuința acestuia s-au găsit mai multe substanțe interzise. Traficantul a fugit de polițiști, dar până la urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii de la Brigada de combatere a criminalității organizate și procurorii diicot au făcut percheziții la domiciliul acestuia și au găsit 160 de grame de droguri de mare risc.

Au fost descoperite și ridicate 139,15 grame de 3-CMC și 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc).

Bărbatul a fugit în încercarea de a se sustrage de la urmărirea penală, drept pentru care Judecătoria Cluj a emis mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

„Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj.

Polițiștii l-au găsit până la urmă și este cercetat acum în arest, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri