VIDEO Poliția, sfidată de dealerul lui Vlad Pascu: Tudor Duma, zis Maru, filma pentru TikTok în timpul descinderilor

Data actualizării: Data publicării:
tudor duma
Poliția, sfidată de dealerul lui Vlad Pascu: Tudor Duma, zis Maru, filma pentru TikTok în timpul descinderilor

TikTok-uri de la descinderea Poliției și filmări din duba ofițerilor. Cu asta se ocupa Tudor Duma, zis Maru, dealerul lui Vlad Pascu, în timpul descinderilor. Clipurile au fost postate pe internet de susținătorii suspectului, care cer ca el să fie eliberat. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le spărgeau petrecerea.

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”, care vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Joi dimineață, poliția a fost anunțată la 112 că o persoană a intrat în farmacia Spitalului Floreasca în timpul nopții, s-a semnat cu un marker pe fișete, uși și a furat două pungi cu ser fiziologic. Acesta chiar s-a filmat în timp ce se afla în farmacie și a postat imaginile pe o rețea socială. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri