VIDEO Un băiat din Ploiești s-a urcat pe o mașină de poliție și a început să danseze pe manele

Data actualizării: Data publicării:
Un tânăr s-a filmat în timp ce dansa manele pe o mașină de Poliție din Prahova
Un tânăr s-a filmat în timp ce dansa manele pe o mașină de Poliție din Prahova. FOTO: Ziarul Incomod

Un băiat de 19 ani din Ploiești s-a filmat în timp ce dansa pe capota unei mașini de poliție. După ce imaginile video au fost postate pe TikTok, tânărul a ajuns la secție, potrivit Ziarul Incomod.

Imaginile video cu tânărul care s-a urcat pe capota unei autospeciale de poliție din Prahova au fost postate pe TikTok și au ajuns în atenția oamenilor legii, care l-au identificat.

În filmare, tânărul, în vârstă de 19 ani, este surprins în timp ce dansează pe manele de pe o mașină pe poliție.

Potrivit IPJ Prahova, autospeciala este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova.

„Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video în care un tânăr se urcă pe capota unei autospeciale de poliție, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autospeciala de poliție este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova. În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei implicate, ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești. Acesta urmează sa fie condus la sediul unității de poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

În urma evenimentului, autospeciala în cauză nu a fost avariată, mai spun reprezentanții IPJ.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri