VIDEO Un șofer a fost încătușat de polițiști pentru că a refuzat să părăsească coada de mașini de la McDonald's din Suceava

Data actualizării: Data publicării:
sofer
Polițiștii l-au imobilizat și încătușat pe tânăr și l-au condus la secție. Foto: Știri Suceava

Un tânăr de 21 de ani din Vicovu de Jos a fost încătușat de polițiști și dus la secție după ce a refuzat să părăsească coada de mașini de la McDonald's care bloca circulația pe bulevardul din centrul municipului Suceava, informează Știri Suceava.

Incidentul a avut loc luni seara în zona restaurantului McDonald’s din centrul municipiului Suceava. Coada de autoturisme care aștepta la McDrive a depășit parcarea unității comerciale și a ocupat prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu.

Pentru că mașinile îngreunau circulația rutieră, un echipaj de poliție a intervenit. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Mercedes, cu numere provizorii, a refuzat să părăsească coada de mașini.

Astfel, polițiștii l-au imobilizat și încătușat pe tânăr și l-au condus la secție.

Tânărul, posesor al permisului de conducere de mai puțin de un an, a fost sancționat cu amendă contravențională totală de 5.945 de lei, pentru mai multe contravenții, printre care blocarea intersecției și nerespectarea indicațiilor polițiștilor. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri