Video&Foto Zeci de cutii cu paie au fost aruncate într-un lac de lângă Satu Mare. "Marfa" ar avea legătură cu o înscenare făcută polițiștilor

Data publicării:
cutii paie satu mare
Cutiile cu paie aruncate în lac ar putea avea legătură cu acțiunile polițiștilor de sâmbătă, din Satu Mare. Sursa foto: Presa SM

Zeci de cutii, pline cu paie, au fost găsite aruncate într-un lac de lângă Satu Mare. Acestea erau învelite în folie neagră, asemeni pachetelor care conțin, de regulă, țigări de contrabandă. "Marfa", scrie Presa SM, ar putea avea legătură cu o dubă considerată suspectă, flancată de polițiști, zilele trecute, pe un bulevard din Satu Mare.

Cutiile pline cu paie au fost aruncate în pădurea Noroieni, situată la 7 kilometri de municipiul Satu Mare. Sursa citată vorbește despre o posibilă țeapă a contrabandiștilor făcută polițiștilor, cu doar câteva zile înainte.

Sâmbătă la prânz, un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul unei dube, fusese oprit în trafic pe Bulevardul Henri Coandă din Satu Mare. Două autoturisme neinscripționate ale IPJ Satu Mare l-au flancat pe șoferul și l-au forțat să oprească. În sprijinul lor au venit și alte două echipaje.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Oamenii legii ar fi avut informații că bărbatul transporta țigări de contrabandă, așa că după o verificare prealabilă l-au transportat la sediul Poliției Satu Mare. Doar că acolo au constatat că, în loc de țigări, în cutiile ambalate în folie neagră se aflau... paie, scrie sursa citată. Bărbatul a scăpat basma curată.

"La data de 29 iulie 2023, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe bulevardul Henri Coandă din municipiu, au efectuat semnale de oprire unui autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani. Polițiștii au procedat la verificarea valabilității documentelor bărbatului, efectuând totodată un control asupra autovehiculului, fără a fi identificate elemente susceptibile a fi utilizate la săvârșirea unor infracțiuni, sau produse ale acestora. În cauză, nu s-a impus luarea unor măsuri de către polițiști”, transmitea IPJ Satu Mare, la scurt timp după incident, pentru sursa citată.

Zeci de cutii pline cu paie au fost aruncate într-un lac de lângă Satu Mare. Sursa foto: Presa SM
Zeci de cutii pline cu paie au fost aruncate într-un lac de lângă Satu Mare. Sursa foto: Presa SM

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri