ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Percheziții la CFR Călători

170322_PROTEST_CFR_CLUJ-NAPOCA_02_INQUAM_PHOTOS_Manases_Sandor

Cinci percheziţii au loc joi dimineață în Bucureşti, printre care una la sediul CFR Călători şi alta la Ateliere CFR Grivița SA.

România va avea mai mulți europarlamentari

parlamentul european

Eurodeputaţii au votat miercuri redistribuirea locurilor în Parlamentul European eliberate de către aleşii britanici din cauza Brexit-ului, în vederea viitoarelor alegeri europene din mai 2019...

Cod galben de inundații în nord-vest

inundatii MM7

După ploile din ultima perioadă, sunt posibile și inundații, anunță hidrologii. Aceștia au emis o avertizare cod galben valabilă de azi, de la ora 14, până vineri, la ora 16.

Amendă de 1 miliard de euro pentru Volkswagen

Debate Over Vehicle Emissions Intensifies As Volkswagen Scandal Widens

Procuratura din Germania a impus Volkswagen o amendă de 1 miliard de euro în scandalul emisiilor, aceasta fiind una dintre cele mai mari amenzi aplicată vreodată unei companii germane, transmite CNN.

VIDEO. Pericol pe Autostrada Soarelui

autos

Pericol pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Capitală. Două plăci de beton din şosea s-au ridicat, din cauza căldurii, pe sensul de mers spre litoral.

Cumnatul regelui Spaniei merge la închisoare

spania

Cumnatul regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, va merge la închisoare. Anunţul a fost făcut astăzi de Curtea Supremă, care a decis că soţul infantei Cristina trebuie să se prezinte singur la închisoare...

Tarom renunță la cursa Chișinău-Constanța

aeroport chisinau

Compania Tarom a decis să anuleze cursa Constanţa-Chişinău-Constanţa, care era programată să opereze de la 1 iulie 2018, informează Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa. Compania...