Căutări disperate pentru găsirea unui copil de 5 ani

Data publicării:
copil parau

Căutări disperate în Făgărăş pentru găsirea unui copil de 5 ani, luat de apele pârâului Berivoi. Băiatul era în caruţă împreună cu fraţii şi tatăl său, care a încercat să traverseze pârâul, moment în care s-au răsturnat. 

Totul s-a întâmplat vineri seară, la aproximativ 200 de metri de sediul Detaşamentului de Pompieri Făgăraş. Tatăl şi trei fraţi au reuşit să ajungă la mal, dar băiatul de 5 ani este de negăsit. În căutarea copilului au fost mobilizaţi 18 pompieri şi s-a cerut ajutorul scafandrilor din Covasna şi Mureş.

„Împreună cu tatăl său şi trei fraţi au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruţă tractată de cal. Văzând că apa este adâncă şi prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul, moment în care s-a răsturnat. Cu excepţia minorului, care a fost luat de ape, celelalte persoane au reuşit să ajungă la mal. La faţa locului sunt mai multe echipaje ISU şi echipaje ale Poliţiei municipiului Făgăraş care îl caută pe copil”, a declarat Marian Ionuţ,  reprezentant al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Braşov.

Pompieri din judeţele Braşov, Covasna şi Mureş caută acum copilul luat de apele pârâului Berivoi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri