Descoperire macabră într-o garsonieră din Gorj: Oase zidite în baie

Data publicării:
oase2

Descoperire macabră într-o locuinţă din Gorj. Proprietarul unei garsoniere a găsit fragmente de oase zidite în baie, în timp ce o renova. Legiştii nu şi-au putut da seama, încă, dacă rămăşiţele aparţin unui om sau unui animal. Un verdict clar va veni în urma unei expertize. Rezultatul este aşteptat şi de anchetatori pentru a vedea dacă este cazul să deschidă dosar penal pentru moarte suspectă.

La începutul lunii, Răzvan şi-a cumpărat o locuinţă nouă. A început să o renoveze, iar în timpul lucrărilor din baie a făcut o descoperire cutremurătoare.

Răzvan Voicu: Spărgând un zid ce susţinea cada, am descoperit nişte oase. S-a mai găsit şi o cămăşuţă sau un tricou de culoare rozalie.După spusele domnului doctor, spune că sunt fragmente osoase dintr-un cadavru de copil.

Rămăşiţele au fost găsite în urmă cu câteva zile, zidite în baie, între perete şi cadă. Proprietarul spune că aici nu putea pătrunde niciun animal.

Blocul a fost construit acum 70 de ani. În garsonieră a trăit mulţi ani o bătrână singură, care murit anul trecut.

Vecină: Se plângea că are vedenii, că îi vede când vine noaptea şi o strâng de gât.

-Un copil sau ce?

-Copii, da. Zicea că sunt mai mulţi

Nimeni nu ştie de unde au apărut oasele, iar legiştii încă nu au un rezultat.

Iulian Dascălu, medic legist: Fiind fragmente mici este foarte greu de spus dacă sunt de natură umană sau animală. Sunt fragmente din oase, nu sunt fragmente scheletale care să reproducă nici măcar caricatural un schelet.

Vecinii spun că gândul că fragmentele de os ar putea fi umane îi îngrozeşte.

Vecină: Ştiţi câţi s-au perindat prin garsoniera aia? Cred că zece inşi. Eu m-am speriat. Am fugit. Vă spun sincer. Mie mi s-a părut un câine.

Anchetatorii au început audierile.

Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: În urma examinării acestora, medicul legist a concluzionat că sunt foarte vechi, iar unele fragmente par a fi de natură animală, acestea fiind ridicate de poliţişti şi depuse la SML Gorj pentru efectuarea unei expertize antropologice.

Indiferent de verdict, tânărul proprietar vrea să doneze garsoniera unei familii nevoiaşe. Nu crede că va putea dormi liniştit după această descoperire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri