FOTO Incendiul de la fabrica din comuna Jilava a fost stins

Data publicării:
incendiu-5

Foto: Eduard Gutescu, telespectator Digi24


Un puternic incendiu a distrus sâmbătă o fabrică de polistiren din Jilava, după ce o hală de 5000 de metri pătraţi a fost cuprinsă de foc. Flăcările s-au ridicat şi la 7 metri înălţime, iar intervenţia pompierilor a fost îngreunată de degajarea mare de fum şi gaze toxice. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

ACTUALIZARE ora 23:00 Incendiul a fost stins.

ACTUALIZARE ora 22:47 Hala a ars în totalitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE ora 19:50 Pompierii au reuşit să lichideze mare parte din incendiu. Mai este un singur focar cu flacără deschisă pe care echipajele ISU încearcă să îl stingă.

Pompierii acţionează cu măşti în zona în care se degajă fum.

Proprietarul este un cetăţean de origine turcă.

Lângă fabrica de polistiren se află un alt depozit, ridicat recent, principala preocupare a echipelor de intervenţie fiind ca flăcările să nu se extindă spre această clădire.

ACTUALIZARE ora 19:05 Două hale sunt complet distruse.

Purtătorul de cuvânt al Isu Ilfov, Simion Petruş, a declarat la Digi24 că suprafaţa afectată de incendiu nu s-a extins. Focul a fost localizat.

Polistirenul trebuie scos în totalitate din clădire pentru a nu exista posibilitatea ca acesta să rămână in interior şi să ardă mocnit.

----------

Incendiul a fost semnalat la 112. Acesta se manifestă cu o mare degajare de fum şi gaze toxice. Sunt şi flăcări foarte violente. Hala în care a izbucnit focul are 5.000 de metri pătrați.


Imagini de la telespectatorii Digi24:

 

Simion Petruș, purtător de cuvânt al ISU Ilfov, a declarat la Digi24 că există posibilitatea de extindere la construcțiile din preajmă.

La fața locului intervin 12 autospeciale, două autoscări, un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare.

Din primele informații, nu există victime, a spus reprezentantul ISU.

Înregistrare video transmisă de un telespectator Digi24:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri