Ieșenii susțin demersul lui Ștefan Mandachi: „Pe 15 a treia, la ora 15:00, nu mă duc la treabă”

Data actualizării: Data publicării:
suporter poli iasi

Suporterii echipei de fotbal Poli Iaşi susţin demersul omului de afaceri Ştefan Mandachi, care cere construirea urgentă a unei autostrăzi în Moldova. Acesta a fost în tribune la meciul Politehnica Iași-Voluntari şi a primit încurajări. Ştefan Mandachi a mers în vizită și la clubul de box din care a făcut parte și i-a îndemnat pe sportivii de acolo să ia atitudine.

- România vrea autostrăzi!

- Și eu!

- Moldova vrea autostrăzi!

- Și eu!

- Iașul vrea autostrăzi!

- Și eu!

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a mers la Iași pentru a-i încuraja pe suporterii echipei Politehnica să scandeze pentru construirea unei autostrăzi în Moldova. Majoritatea știau de acest demers și au spus că vor participa la protestul din 15 martie.

- Sa facă autostrăzi, Iașul e un oraș mare, universitar, spitale, ceva industrie, dar nu avem autostrăzi.

- Foarte bine, că unde e populație multă, unde sunt mulți elevi... Și eu pe data de 15 a treia, la ora 15:00 nu mă duc la treabă atunci.

Și sportivii de la clubul de box unde a activat omul de afaceri s-au alăturat acțiunii sale.

- Eu vreau autostradă aici în Iași!

- Și eu!

- Eu vreau autostradă de la București la Suceava!

- Și eu!

- Eu vreau autostrada la Hârlău!

- Și eu!

- Eu vreau autostradă la Dorohoi!

- Eu vreau autostradă în Moldova!

- Și eu!

Inițiatorul mișcării #şîeu spune că nu se aștepta ca demersul său să fie atât de popular.

Stefan Mandachi, antreprenor: „Sunt fascinat de amploarea pe care a luat-o tot evenimentul și aștept să ia în continuare amploare. Am senzația că oamenii încă provoacă, ceea ce mă bucură foarte mult. Îmi doresc să ridic moralul ieșenilor și să îi invit la Suceava, pentru că nu este lung drumul, dar e... drumul este scurt dar termenul este lung. Și să vadă ce se întâmplă de la Iași la Suceava.”

Toți cei care susțin construirea de autostrăzi în România sunt așteptați să înceteze activitatea timp de 15 minute, vineri 15 martie, la ora 15:00.

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit. „Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite în telefon”. El a spus că înainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau și erau în zona de confort, dar că acest lucru s-a schimbat. Urmărește emisiunea aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri