Mihai Fifor, întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis: „Poate că dl Iohannis ar suna o doamnă”

Data actualizării: Data publicării:
mihai fifor inquam octav ganea 20190805180847_OGN_2421-02
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, spune că rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, cel mai slab din istoria partidului, „va fi analizat”. El a refuzat să spună dacă Viorica Dăncilă va rămâne sau nu președinte al partidului, în urma acestui rezultat.

„E un rezultat pe care urmează să-l analizăm. Eu zic că e un număr de voturi pe care l-am recuperat după alegerile din mai (europarlamentare, n.r.). Lucrul acesta ne dă încredere”, a spus Fifor.

PSD a obținut același număr de voturi ca în 2016, susține el, în condițiile în care diaspora nu votează la alegerile locale.

„PSD nu se obișnuiește să piardă alegerile și o să vedeți la locale că PSD știe să câștige. O să vedem în lunile următoare ce știe să facă PNL”, a spus el.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă l-a sunat pe contracandidatul ei, Klaus Iohannis, Fifor a spus: „N-aș putea să vă răspund, întrebați-o pe doamna președinte. Probabil că ar trebui să sune, dar dacă ne gândim că este vorba de o doamnă și un domn, poate că dl Iohannis ar suna o doamnă”.

Fifor nu a vrut să răspundă la întrebări legate de viitorul Vioricăi Dăncilă la conducerea PSD.

„Haideți să nu discutăm în seara asta. O să avem o analiză în partid, pentru că așa e normal. În fiecare partid se fac analize, se discută rezultate, județ cu județ. Eu vreau în seara asta să mulțumesc colegilor noștri. Să nu încercăm să găsim vinovați acum, a fost o muncă extraordinară, muncă de echipă”, a spus el.

Fifor susține că nu l-a văzut pe Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, la PSD. „Aflu de la dvs că Oprea e în sediul partidului, eu nu am reușit să îl întâlnesc. La mine în biroul nu a fost generalul Oprea”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri