Ordonanța lăcomiei, modificată peste două săptămâni

Data actualizării: Data publicării:
grebla dancila

Liviu Dragnea anunţă că Ordonanţa lăcomiei ar putea fi modificată peste două săptămâni. Preşedintele PSD a declarat sâmbătă că discuţiile cu reprezentanţii companiilor care sunt vizate de această ordonanţă se află pe ultima sută de metri. Sunt deja luate în calcul modificări pentru sistemul bancar şi pilonul II de pensii, rămâne de stabilit ce se va întâmpla cu taxele aplicate companiilor din energie şi operatorilor de telefonie mobilă.

După ce s-a arătat inflexibil în legătură cu suprataxarea băncilor, energiei şi telecomunicaţiilor, Liviu Dragnea pare că face un pas înapoi. Anunță modificarea OUG 114.

„Săptămâna care urmează cred că o să avem ultimele discuții și pe ceea ce înseamnă energie, și pe ce înseamnă operatori de telefonie mobilă, în așa fel încât săptămâna care începe cu 18 martie să avem o întâlnire în coaliție cu doamna prim-ministru și cu miniștrii de resort și probabil să fie adoptată o eventuală ordonanță care să completeze ordonanța 114 în aceste domenii”, a declarat Liviu Dragnea, la Slobozia.

Citiți și: 

Comisia Europeană: OUG 114 încalcă Directivele UE în domeniul energiei. Termen de două luni pentru remediere

V. Dăncilă apără în Parlament ordonanţa 114: Deranjează pe cineva că noi gândim românește?

Guvernul promite schimbări în Ordonanța lăcomiei. Ce a scris Eugen Teodorovici agenției Standard&Poor's

Ce a făcut viceguvernatorul BNR Florin Georgescu în biroul lui Liviu Dragnea?

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri