O fetiță ar fi făcut convulsii timp de 50 de minute după ce medicii au trimis-o acasă. Directorul spitalului: A fost un frison

Data actualizării: Data publicării:
fetita convulsii

Medicii de la spitalul din Horezu sunt acuzaţi de părinţii unei fete de 4 ani că au trimis-o acasă pe fiica lor, după ce au consultat-o, deşi ar fi trebuit internată de urgenţă. Copila a făcut convulsii la scurt timp, chiar în timp ce era alături de părinţi la farmacie, pentru a lua tratamentul prescris de doctori. Convulsiile au durat trei sferturi de oră, povesteşte tatăl fetiţei.

Medicul de familie s-a uitat în gât, a consultat-o în gât și i-a prescris două siropuri și o trimitere la ORL. La ORL s-a dus soția mea cu fetița și i-a spus după ora 1, deci la ora 9 jumătate, după ora 1. S-a dus la pediatru, la fel a consultat-o în gât, fără să îi ia febra și i-a dat o rețetă. Și să ne ducem acasă să o tratăm cu medicamentele pe care le-a scris pe rețetă”, spune Gabriel Dumitrescu, tatăl fetiței.

„Soția mea a coborât cu fetița din spital, peste drum se afla o farmacie. S-a dus în farmacie să ia medicamentele prescrise de doamna doctor. În farmacie, fetița mea a făcut convulsii. A stat în convulsie circa 40-50 minute”, adaugă Gabriel Dumitrescu, tatăl fetiței.

„Mamica a venit cu copilul la o consultație în ambulatoriu. A fost consultată de către medicul pediatru. Imposibil să fie așa ceva ce a afirmat doamna. A fost recomandat consult de ORL. Despre episodul despre care vorbiți dumneavoastră. Nu a fost convulsie. A fost doar un sindrom febril. L-a facut în cadrul farmaciei. O consultație în ambulatoriu, care s-a finalizat cu un frison”, spune Constantin Popescu, directorul Spitalului Orășenesc Horezu.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri