VIDEO. Nuntă cu corturi și limuzină pe o stradă din București

Data actualizării: Data publicării:
nunta-strada-vitan-bucuresti

Două familii din București au instalat sâmbătă dimineață corturile pe strada Vericescu din cartierul Vitan, în București, și s-au pus pe petrecut.

Cu muzica dată cât să se audă în tot cartierul și cu grătarul încins, nuntașii s-au pus pe petrecut, fără să țină cont de reguli, potrivit imaginilor trimise de telespectator Digi24.

Mai multe corturi au fost instalate pe trotuarul din fața unui bloc, dar și pe stradă. La un moment dat, pe covorul roșu și-a făcut apariția și o limuzină.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție.

Nu este singurul incident de acest fel. Vineri, alți doi telespectatori ne-au trimis imagini cu o nuntă la cort, care avea loc tot în fața blocului, în zona Lujerului din Militari.

nunta-strada-lujerului
Nuntă pe strada Cetățuia, în zona Lujerului din cartierul Militari.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri