CTP: Cheia victoriilor Simonei este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă instanță, la o minge, cu Jabeur

Data actualizării: Data publicării:
ctp mirat ganditor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre semifinala turneului de la Dubai câștigată de Simona Halep împotriva jucătoarei Jennifer Brady. A fost un meci „demonstrativ”, spune comentatorul de tenis. În opinia sa, cheia acestui succes este meciul câștigat la limită în optimile de finală, împotriva jucătoarei Ons Jabeur din Tunisia.

Cristian Tudor Popescu: „A fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală - le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina și încă o jucătoare puternică – în mod evident Brady nu avea resurse astăzi să facă față unui meci cu Simona. A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o

în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer. Frumoasă atitudinea ei, a americancei care a luptat până la ultima minge.

Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka și în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă-ultimă instanță, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur.

Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului și asta s-a văzut în primul meci jucat aici la Dubai, câștigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferența. Simona a putut să arate după aceea cu Sabalenka și acum cu Jennifer Brady ce poate, să-și ridice jocul până la nivelul excepțional de astăzi, pentru a câștigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri