Showbiz

Vizitează secțiunea ”Showbiz” de pe Digi24 pentru a citi știri despre vedete din România și din străinătate. Nu rata ultimele știri mondene despre vedetele din România, noutăți despre vedetele din afară, actori de la Hollywood, cântăreți celebri. Citeste interviuri exclusive si declaratii ale vedetelor.

President Obama Hosts Chinese President Xi Jinping For State Visit

Fondatorul Facebook, din nou tătic

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, va deveni tată pentru a doua oară. Priscilla Chan este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță, a anunțat miliardarul american.

adele

Adele confirmă că s-a căsătorit

Cântăreaţa britanică Adele a pus capăt speculaţiilor despre starea sa civilă după ce a mărturisit, în faţa a 60 de mii de fani adunaţi la un concert la Brisbane, Australia, că s-a căsătorit.

Pepsi Super Bowl XLVII Halftime Show

Beyonce este însărcinată cu gemeni

Beyonce este însărcinată pentru a doua oară și, de data aceasta, cu gemeni. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram, mesajul fiind însoțit de o fotografie cu fericita mamă.

2016 Toronto International Film Festival

Scarlett Johansson divorțează

Actriţa americană Scarlett Johansson s-a despărţit de cel de-al doilea soţ al ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani.

Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară

Actorul şi regizorul Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, Rosalind Ross, cu care starul hollywoodian are o relaţie de doi ani, a născut un băiat pe 20 ianuarie, potrivit...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0733

1 EUR = 4.9756

1 GBP = 5.7994

1 USD = 4.5772

Vremea

București Băneasa
15°C
Presiune
757mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată