Showbiz

Vizitează secțiunea ”Showbiz” de pe Digi24 pentru a citi știri despre vedete din România și din străinătate. Nu rata ultimele știri mondene despre vedetele din România, noutăți despre vedetele din afară, actori de la Hollywood, cântăreți celebri. Citeste interviuri exclusive si declaratii ale vedetelor.

meryl

Meryl Streep, o mamă de 3 Oscaruri

Este celebră pentru filmele sale, dar nu şi pentru rolul de mamă. Recent, a făcut înconjurul lumii cu discursul de la Globurile de Aur, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră.

NBCUniversal 2016 Upfront Presentation

Schwarzenegger îl înlocuiește pe Trump

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, îi va lua locul lui Donald Trump, din 2 ianuarie, la show-ul de televiziune „Apprentice”, difuzat de NBC. Actorul american a declarat că...

serena se marita

Serena Williams s-a logodit

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, nr. 2 mondial, se va căsători cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit.

2015 UNICEF Snowflake Ball

FOTO. Pink este din nou mamă

Cântăreaţa Pink a născut, luni, un băiat pe care l-a numit Jameson Moon. Băiatul este cel de-al doilea copil pe care îl are cu motociclistul Carey Hart, relatează News.ro.

'Heiligabend mit Carmen Nebel' Show Taping

Cântăreţul Al Bano a suferit un infarct

Cântăreţul italian Al Bano a suferit un infarct vineri seară şi a fost operat de urgenţă la Roma. Operaţia, care a durat trei ore, a reuşit, iar artistul a acordat deja un prim interviu în dimineaţa...

Humane Society Of The United States 60th Anniversary Gala

Cântăreața Sia a anunțat că divorțează

După doi ani de mariaj, cântăreața australiană Sia și regizorul american Erik Anders Lang au anunțat că divorțează, un anunț surpriză pentru fanii celor doi, scriu people.com și huffingtonpost.fr.

jennifer crisofulli

DIGIPEDIA. Scandaluri la Hollywood

În ziua de azi, se pare că mulți speră să fie următoarea mare vedetă de reality-show. Dar uneori, faima trecătoare are un preț. Vei fi expus și trebuie să fii puternic. Cei mai mulți oameni nu se...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0773

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.596

Vremea

București Băneasa
16°C
Presiune
759mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată