Mariana Câmpeanu: Președintele PNL nu mi-a cerut demisia. Nu mă simt vinovată

Data publicării:
mariana campeanu digi-2

Ministrul Muncii a declarat că preşedintele Traian Băsescu a fost singurul care i-a cerut demisia. Mariana Câmpeanu a precizat că a avut o discuţie în acest sens cu preşedintele PNL, căruia i-a spus că nu se simte vinovată de nimic - nici legal, nici profesional - şi, în consecinţă, nu consideră că trebuie să demisioneze. Dar că presiunile la care este supusă îi afectează activitatea la minister şi, în aceste condiţii, nu ştie dacă poate rămâne în funcţie.

Am avut o discuţie cu domnul Antonescu. (...) Eu m-am dus şi am spus că sunt într-o situaţie foarte dificilă. Nu îmi pot permite să îmi dau demisia pentru că nu mă simt cu nimic vinovată, nici profesional, nici legal, nici de altă natură. În acelaşi timp (...) nu mai pot face faţă, nu la faptul că sunt în atenţia presei, ci faptul că nu mă mai pot concentra şi nu îmi mai pot face atribuţiile de serviciu. Şi, în condiţiile astea, nu ştiu dacă mai pot să rămân," a spus Mariana Câmpeanu la un post de televiziune.

Liderul PNL i-a transmis ministrului că demisia ar fi cea mai bună soluţie.

Eu i-am spus foarte sincer că din punctul meu de vedere poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor, să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut şi să demisioneze," a spus Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri