Gabriela Firea: Strategia noastră pentru București nu se schimbă în funcție de contracandidați 

Data publicării:
gabriela firea fb

Foto: Facebook

De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că așteaptă marțea viitoare, ultima zi în care se mai pot depune candidaturile, pentru a vedea exact cine îi sunt contracandidați.

Salut clarificările aduse de PNL în această seară. În această competiție, am deocamdată o singură certitudine: eu voi candida, din partea Alianței Electorale PSD+UNPR, pentru postul de primar general al Capitalei. În rest, aștept ziua de marți, 26 aprilie, când va expira termenul pentru depunerea candidaturilor și vom ști cine vor fi contracandidații mei. Strategia noastră nu se schimbă în funcție de contracandidați. Eu candidez pentru bucureșteni, pe care sper să pot să-i conving că merit să le fiu primar în următorii ani", a subliniat senatoarea PSD, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a menționat că atenția sa este concentrată pe problemele orașului și pe soluțiile pentru acestea, iar „restul nu este decât zgomot de fond".

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, că a decis să își asume candidatura la Primăria Capitalei.

Anterior, Marian Munteanu a precizat că își retrage candidatura din partea PNL.  

Citiți și:
Marian Munteanu şi-a retras candidatura. Al patrulea candidat PNL la Primăria Capitalei este Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu vrea să câştige cu amintirea anului 2014
Mircea Ionescu Quintus: Am pierdut un primar, am câştigat un membru de valoare al PNL
Alina Gorghiu: Nu e important câte candidaturi a avut PNL la Primăria Bucureşti, putea să aibă şi 20

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri