Prânz regal la Palatul Elisabeta. Politicieni și ambasadori s-au aflat la masa Regelui

Data publicării:
rege onomastica

„Pentru prima dată, de-a dreapta si de-a stânga Majestății Voastre se află cei care scriu destinele a două țări românești unite atat de puternic in mod istoric si puternic de coroana pe care o purtați”, a spus principele Radu.

„Ne bucurăm că a ajuns până în zilele noastre şi noi putem să îl sărbătorim cu acest prilej”, a subliniat Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române.

„Mi-a spus că îi lipseşte în acest moment aviaţia, pe care a practicat-o 40 de ani, şi că a avut el o discuţie cu un instructor american, care i-a spus ceva cu care a fost de acord, că orice avion de tip nou este ca o fată mare şi are mendre, iar atunci când încerci un avion nou trebuie să te porţi cu el exact ca şi cu o fată tânără”, a povestit Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău.

„Reuniunea aş spune că a fost foarte agreabilă”, a subliniat Călin Popescu-Tăriceanu.

Invitații au spus că reuniunea a fost elegantă, distinsă și nu s-a discutat politică, deși au fost prezenți mai mulți politicieni. 

Mâine, Majestatea Sa va celebra ziua de naștere, ce a fost pe 25 octombrie, și onomastica. La Palatul Elisabeta se deschid porțile pentru două ore, de la 10.00, iar la 11.00 regele va ieși la balcon.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri